Penningmeester Timo Blom stopt na zilveren jubileum bij Ondernemingsvereniging Hoogland

19 jun, 09:09 Mensen
Eigen foto
De 68-jarige Timo Blom wilde het rustiger aan doen; startte echter een nieuw bedrijf en meldde zich aan voor nieuwe bestuurscommissies.
De 68-jarige Timo Blom wilde het rustiger aan doen; startte echter een nieuw bedrijf en meldde zich aan voor nieuwe bestuurscommissies.

AMERSFOORT Na het zilveren jubileum is het mooi geweest voor Timo Blom. Na meer dan 25 jaar is de penningmeester van de ondernemingsvereniging van Hoogland gestopt. ,,Ik heb dit met veel plezier gedaan.”

Op 1 januari dit jaar stapte hij vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van 68 jaar uit het familiebedrijf Blom Elektro om het rustiger aan te gaan doen. ,,Mijn broer Bart was al sinds 1987 mijn compagnon en hij runt de zaak nu met Jos Rademaker die ook al drie jaar mede-eigenaar is.” 

Stil zitten is er echter niet bij, want Blom is vervolgens ook gestart als zelfstandig installateur. ,,Dat geeft me meer vrijheid in werkdagen en -uren plannen. Ik maak daarbij handig gebruik van de huidige markt waarin de energie-transit..

Mis niks, lees alles van Amersfoort


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Amersfoort en omliggende plaatsen met De Stad Amersfoort. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Stad Amersfoort lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Amersfoort.