,,Samen staan we sterk voor de gast. Dat doen we met volle overtuiging", zegt Annemieke Delhaas.
,,Samen staan we sterk voor de gast. Dat doen we met volle overtuiging", zegt Annemieke Delhaas. Christel Egberts/thephotofactory
Baan Dichtbij

Hospice Dôme zoekt medewerkers

29 augustus 2021 om 10:00 Mensen

AMERSFOORT Hospice Dôme biedt een gastvrij en liefdevol onderkomen voor haar gasten en dierbaren. Naast een veertigtal betrokken vrijwilligers werken er ook vaste medewerkers met uiteenlopende kwaliteiten. Op dit moment zijn er meerdere vacatures. Hospice Dôme is een koepel van zorg en biedt onderdak, begeleiding en verzorging voor mensen die ongeneeslijk ziek zijn en niet thuis kunnen of willen sterven en aan hun naasten. In een huiselijke sfeer en omgeving is er plaats voor maximaal zeven gasten in de laatste levensfase. Een multidisciplinair team staat 24/7 klaar.

Annemieke Delhaas, Teamleider Zorg; ,,Ons hospice bestaat uit een geweldig, hecht en warm team. Professionele krachten en vrijwilligers die alles samendoen. Alle verpleegkundigen zijn palliatief opgeleid, maar er werken hier ook zorgkundigen, een muziektherapeut en speciaal opgeleide vrijwilligers. Aan Hospice Dôme is ook een eigen arts verbonden. Samen staan we sterk voor de gast. Dat doen we met volle overtuiging. Trots zijn we daarom op ons opnieuw behaalde keurmerk: PREZO Hospicezorg.” 

FUNCTIES Op dit moment zijn er de volgende vacatures: Coördinator HRM- en Vrijwilligers (m/v), Managementassistent (m/v), Zorgkundige - VIG (m/v), Huishoudelijk medewerker (m/v). Als Coördinator HRM- en Vrijwilligers richt jij je op de onmisbare vrijwilligers, ben je verantwoordelijk voor de HRM-administratie en het HRM-beleid. Ook het coachen en coördineren van de vrijwilligers behoort tot je takenpakket. De managementassistent verricht ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van directie, team verpleegkunde en vrijwilligers. De zorgkundige staat de gasten en hun naasten met deskundige zorg en aandacht bij. De huishoudelijk medewerker verricht huishoudelijke werkzaamheden in alle centrale ruimten van het hospice, waardoor het hospice een schone en prettige woon- en werkomgeving is voor gasten, naasten en medewerkers.

Annemieke: ,,Iedere medewerker krijgt een introductiecursus hoe je om moet gaan met de gasten en de naasten. Daarnaast is er aandacht voor overige belangrijke praktische zaken. Sowieso zijn de ontwikkelingsmogelijkheden groot. We bieden uiteenlopende interne cursussen aan, bijvoorbeeld over palliatieve sedatie. Een aantal cursussen is verplicht, andere zijn vrijblijvend. We bieden sommige cursussen ook extern aan. Interessant voor bijvoorbeeld thuiszorgorganisaties. Kijk voor meer informatie op de website.” 

Kijk voor de uitgebreide vacatureteksten op de website (onder Meewerken). Wil je meer weten over de functies of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Annemiek Delhaas: adelhaas@hospicedome.nl of met Liesbeth van Tongeren: lvantongeren@hospicedome.nl. Tel: 033-4601960, www.hospicedome.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie