Staatssecretaris Eric van der Burg (asiel) bracht woensdag een bezoek aan de opvanglocatie voor Oekraïners aan de Zonnehof.
Staatssecretaris Eric van der Burg (asiel) bracht woensdag een bezoek aan de opvanglocatie voor Oekraïners aan de Zonnehof. Smulders AV

Staatssecretaris Van der Burg (asiel) brengt bezoek aan opvanglocaties Amersfoort

7 april 2023 om 10:15 Maatschappelijk

AMERSFOORT Staatssecretaris Eric van der Burg (asiel) bracht woensdag een bezoek aan het AZC aan de Barchman Wuytierslaan in Amersfoort. Burgemeester Lucas Bolsius begeleidde hem in het AZC. 

Naast uitleg over de Amersfoortse aanpak en een rondleiding, ging Van der Burg in gesprek met een paar bewoners. Vervolgens bezocht hij de opvanglocatie voor Oekraïners aan de Zonnehof. Bij de bezoeken waren ook een paar bewoners, een gastgezin en vrijwilligers aanwezig om met de staatssecretaris te spreken.

Aanleiding van het bezoek was dat het in Amersfoort lukt om asielzoekers op te vangen en statushouders te huisvesten. Verschillende factoren dragen daaraan bij. 

(Foto en video: Ewerdt Heideman i.c.m. Smulders AV. In de nieuwe studio zijn ook mogelijkheden voor webinars, online trainingen of e-learning: www.topwebinar.nl).

Staatssecretaris Eric van der Burg (asiel) bracht woensdag een bezoek aan het AZC aan de Barchman Wuytierslaan in Amersfoort.
Bij de bezoeken waren ook een paar bewoners, een gastgezin en vrijwilligers aanwezig om met de staatssecretaris te spreken.
Bij de bezoeken waren ook een paar bewoners, een gastgezin en vrijwilligers aanwezig om met de staatssecretaris te spreken.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie