PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Amersfoort

VVZA zet in op meer diversiteit in het culinaire aanbod van kantine

Maatschappelijk
Foto: VVZA
9 mei 2022, 09:36
VVZA wil meer dan een frietje en frikandel in de kantine en denkt daarbij ook aan gerechten uit andere culturen.
VVZA wil meer dan een frietje en frikandel in de kantine en denkt daarbij ook aan gerechten uit andere culturen.
AMERSFOORT

,,Voetbalvereniging VVZA gaat voor meer diversiteit en wil dit doen aan de hand van gevarieerder voedsel in de sportkantine. Vrijdag is daartoe de eerste aanzet gegeven.” Voorzitter Maurice Meijboom en een deelnemer vertelt vol passie over tijden die komen gaan. ,,Het aanbod in de kantine wordt niet vervangen, wél verbreed.”

Onder het motto ‘Aan tafel’ werd vorige week dus het startschot gegeven voor vernieuwingen binnen de club. Zo’n 25 deelnemers kookten en proefden diverse recepten en genoten met volle teugen. Meijboom legt de achtergronden van het initiatief - van Sylvia Waag van de Wageningen Universiteit, zijn vriendin Helena Robalo en de preses zelf..

Deel dit artikel via:
advertentie