Afbeelding
Stichting Met je hart

Amersfoortse horecazaken dekken de tafel voor ‘Eet met je hart’

1 november 2021 om 13:24 Maatschappelijk

AMERSFOORT De actie ‘Eet Met je hart’ is maandag 1 november van start gegaan. Zes weken lang vragen een aantal Amersfoortse horecazaken hun gasten 1 euro te doneren aan de campagne. Met dat geld organiseert stichting ‘Met je hart Amersfoort’ structurele waardevolle ontmoetingen voor ouderen uit de stad. 

Uit eten gaan staat voor samen zijn en samen genieten. Genieten van elkaars gezelschap onder het genot van een hapje en een drankje. Voor veel zelfstandig wonende ouderen is dit niet vanzelfsprekend. Met de donaties aan ‘Eet Met je hart’ organiseert de stichting ‘Met je hart’ Amersfoort structureel een waardevolle ontmoeting voor ouderen uit Amersfoort. Zodat zij kunnen blijven aanschuiven aan de stamtafels in de lokale horeca en genieten van verbinding, de aandacht en nieuwe vriendschappen. 

,,Dit jaar doen alvast Grand Café De Kromme, het Bergpaviljoen en Restaurant ‘t Hoogt mee. Fantastisch dat ze de tafel dekken voor deze campagne.” Wie de komende weken te gast is bij één deze gelegenheden kan een euro doneren en zo niet alleen de ouderen steunen, maar ook de restaurants in Amersfoort.

Stichting Met je hart bestaat in bijna veertig gemeenten in Nederland, heeft ruim duizend vrijwilligers en helpt zo’n 2300 kwetsbare ouderen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie