Afbeelding
Pixabay

JCI Eemland schenkt 2500 euro aan Stichting Babyspullen

19 oktober 2021 om 15:51 Maatschappelijk

AMERSFOORT Ter ere van haar vijftig jarig bestaan heeft JCI Eemland afgelopen zaterdag een cheque van 2500 euro uitgereikt aan Stichting Babyspullen, waarmee vijftig babystartpakketten kunnen worden gerealiseerd. Leden van JCI Eemland hebben op deze dag ook de mouwen opgestroopt, om op het Utrechtse depot van de stichting spullen te sorteren en op te vouwen voor de pakketten.

Martina, enthousiast vrijwilliger voor Stichting Babyspullen depot Utrecht, heeft de waardecheque van JCI Eemland in ontvangst genomen en is enorm dankbaar voorde cheque. ,,Hiermee kan een stukje armoede worden bestreden en kunnen we veel ouders helpen.”

Stichting Babyspullen is een organisatie die zich inzet voor de baby’s van ouders die het financieel zwaar hebben. De stichting zamelt landelijk babyspullen in, om er vervolgens babystartpakketten van te maken. De inhoud van zo’n pakket biedt alle basisbenodigdheden voor een babyuitzet. De pakketten kunnen worden aangevraagd via (hulpverlenende) instanties en worden gratis verstrekt.

JCI Eemland: ,,Heb jij ook wat uren over in de maand en wil je echt impact maken? Stichting Babyspullen is hard op zoek naar vrijwilligers, ook in regio Utrecht. Meld je aan via hun website.’’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie