Afbeelding
Instagram @kattencafe_katenkoffie

De binnenstad van Amersfoort krijgt een kattencafé

11 februari 2020 om 12:41 Maatschappelijk

AMERSFOORT Nog een paar maanden wachten en dan opent in de binnenstad van Amersfoort een kattencafé; Kat & Koffie. De 33-jarige Willeke Rodenhuis is de initiatiefnemer en wil binnenkort haar deuren op de Scherbierstraat openen. 

door Jeroen van der Veer

,,Dit café wordt mijn ultieme droom en ik hoop ook die van jou, want ik wil deze plek graag met zoveel mogelijk anderen delen", staat te lezen op een pagina waar Rodenhuis een crowdfundactie is begonnen. ,,Er wordt al heel hard gewerkt om het pand te verbouwen tot poezenparadijs maar er moet ook nog veel gebeuren. Met jouw donatie kun je bijdragen om Kat & Koffie op pootjes te zetten."

Bij Kat & Koffie gaan ze nauw samenwerken met het asiel en kattengedragsdeskundigen om te zorgen dat het de toekomstige pluizige bewoners aan niks ontbreekt.

Om het café helemaal af te maken, is de 33-jarige een crowdfundactie begonnen. Met 10.000 euro wil ze katten adopteren, het café inrichten, een katten-klimparcour maken en keukenapparatuur kopen. Amersfoort en omstreken lijkt te trappelen en doneert flink. Inmiddels is al een kleine 5000 euro opgehaald. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie