Grootkoor met Tenor Florian
Grootkoor met Tenor Florian Grootkoor Projecten

Kerstconcert Grootkoor met Tenor Florian

29 november 2023 om 09:42 Lokaal Deel je nieuws

Op woensdag 13 december geeft het Grootkoor Amersfoort een feestelijk en sfeervol kerstconcert in de Sint-Joriskerk in Amersfoort. Het Grootkoor Amersfoort staat o.l.v. de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen en bestaat uit ruim 80 enthousiaste koorleden afkomstig uit Amersfoort en omgeving. 

Als solist hebben we niemand minder dan Tenor Florian uitgenodigd. Hij maakte met zijn prachtige stem diepe indruk in het tv-programma ARIA. De zanger Florian maakt al enige jaren furore als solist bij diverse koren van Nederland. Tijdens het kerstconcert zal hij zijn meest beroemde kerstliederen voor u zingen. 

U kunt weer gaan genieten van een afwisselend repertoire, van Christmas Carols tot overbekende kerstkrakers. De begeleiding van Tenor Florian en het Grootkoor is in handen van pianist Martin Zonnenberg en organist Martijn Tijssen.

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de kerk, geopend vanaf 19.15 uur. Online reserveren kan via zing@grootkoor.nl. Voor meer informatie kunt u kijken op www.grootkoor.nl 

Aanvang concert: 20.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie