Afbeelding
Pexels

Amersfoortse ondernemers zamelen warme jassen in voor dak- en thuislozen

28 november 2023 om 16:40 Lokaal Deel je nieuws

In 2020 hebben een aantal Amersfoortse ondernemers namens GastvrijTafelen voor Motiva Straatadvocaten een Warme Jassen Inzamelactie georganiseerd, waarbij er ruim 1.500 warme jassen, honderden rug- en slaapzakken, sjaals en handschoenen zijn ingezameld. Een geweldige opbrengst, waarmee de afgelopen drie jaar vele harten van dak- en thuislozen zijn verwarmd. 

Nu de voorraad is uitgeput, terwijl de behoefte juist nu groter is dan ooit tevoren, wordt de actie opnieuw georganiseerd. “Wij kunnen de dak- en thuislozen en iedereen in Amersfoort die dit hard nodig heeft niet in de kou laten staan. Daarom hopen we met een nieuwe inzamelingsactie op zaterdag 16 december van 10.00 tot 16.00 uur het succes van 2020 te evenaren”, vertelt Sylvia Krebber van Projecthuizen.nl.

Dus kijk alvast in jouw kledingkast, aan de kapstok, op zolder, of in de schuur.... of je een warme jas, rug- of slaapzak, sjaal of handschoenen hebt hangen of liggen die je kunt missen. Noteer 16 december alvast in je agenda en kom langs bij één van de deelnemende horecagelegenheden.

Bij inlevering ontvang je een gratis koffie of thee To Go als blijk van waardering voor jouw steun!

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Stadscafé Amersfoort, Dims, Kroast, Bij Lot, Zuid, Projecthuizen.nl, Zakelijkbezorgd.nl en Motiva Straatadvocaten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie