ANWB Automaatje Mevrouw wordt opgehaald bij verzorgingshuis door chauffeur van ANWB Automaatje. Modellen: Gerda van 't Woud (vrouw) Pascale Simons (chauffeur)
ANWB Automaatje Mevrouw wordt opgehaald bij verzorgingshuis door chauffeur van ANWB Automaatje. Modellen: Gerda van 't Woud (vrouw) Pascale Simons (chauffeur) ANWB AutoMaatje

Met AutoMaatje Amersfoort naar de stembus

19 november 2023 om 14:38 Lokaal Deel je nieuws

Bent u minder mobiel en wilt u toch graag zelf uw stem uitbrengen bij de verkiezingen op woensdag 22 november 2023? Maak dan gebruik van ANWB AutoMaatje Amersfoort om u naar het stembureau te brengen. De vrijwillige chauffeur haalt u van huis op en blijft op u wachten terwijl u uw stembiljet invult. Desgewenst loopt de chauffeur even met u mee naar binnen als u dat prettiger vindt.

Goed geregeld

Om iedereen de mogelijkheid te geven om te kunnen stemmen, rijdt ANWB AutoMaatje Amersfoort deze dag graag minder mobiele inwoners van Amersfoort naar de stembus. ANWB AutoMaatje Amersfoort heeft vrijwillige chauffeurs beschikbaar die de mensen in alle opzichten veilig vervoeren. De vrijwilliger komt op het afgesproken tijdstip voorrijden, rijdt naar het stembureau en daarna weer naar huis. Deelnemers betalen voor het vervoer een kleine vergoeding aan de vrijwillige chauffeur van € 0,35 per kilometer. 

Ben je minder mobiel en wil je hier gebruik van maken? Bel dan uiterlijk 20 november 2023 naar telefoonnummer 06 537 007 84 om een ritje te boeken, of mail naar automaatje.amersfoort@gmail.nl. Wij zoeken dan een chauffeur die u komt ophalen en ook weer terug brengt. U kunt zelf de tijd aangeven. Deze dienst is ook mogelijk als u een rollator, rolstoel of hulphond heeft.

Rol ANWB

De ANWB ondersteunt bij het oprichten van een servicepunt. Doel is samen zorgen dat minder-mobiele buurtgenoten die nu tussen wal (zelf regelen) en schip (vervoer met indicatie) vallen met hulp van buurtgenoten mee kunnen blijven doen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie