Dijksound Popkoor Celebration Concert
Dijksound Popkoor Celebration Concert dijksound

Celebration Concert van het Popkoor Dijksound in het Singer in Laren

11 mei 2023 om 17:42 Lokaal Deel je nieuws

CELEBRATION concert Popkoor Dijksound in het Singer Theater in Laren! 

Na 3 jaar is het dan eindelijk zover! Eemnesser Popkoor Dijksound zal op 10 juni 2023 alsnog haar 25-jarige bestaansjubileum vieren met een spectaculair avondvullend optreden in het Singer Theater in Laren. En u kunt daarbij zijn! Dus reserveer snel uw kaarten!

Wij gaan er als vanouds natuurlijk een feestje van maken met een repertoire van ongeveer 22 prachtige, swingende en een aantal ontroerende popnummers die we ten gehore zullen brengen. Dit gestoken in een feestelijke ambiance op het podium!

Wie doen er mee?

DIJKSOUND natuurlijk!

Popkoor Dijksound zal samen met gastoptredens van Eduard Justus en de Danscompagnie een feestelijk optreden verzorgen waarbij wij een breed scala aan popnummers zullen zingen, afgewisseld met gitaarmuziek/zang en dans! Het optreden van popkoor Dijksound zal worden geleid door dirigent Olaf Windey en door onze eigen professionele Dijksound band!

Popkoor Dijksound is een gezellig, enthousiast en professioneel popkoor uit Eemnes. Het logo met de koe representeert ons boerendorp Eemnes, waar het allemaal in februari 1996 is begonnen. Inmiddels hebben wij ongeveer 55 leden. Wat ons onderscheidt van andere popkoren, is dat wij altijd zes-stemmig en soms zelfs zeven-stemmig zingen. Om dat goed en met een volle klank te kunnen doen, hebben we 6 stemgroepen met ieder zo’n 10 leden. Zo klinken al onze nummers solide en harmonieus. Deze stemgroepen zijn: sopranen 1 en 2, alten 1 en 2, tenoren en bassen.

De gastoptredens 

Eduard Justus (gitarist) zal op 10 juni 2023 tussen de nummers van Dijksound door samen met zijn vriend James Pesiwarissa (finalist Voice Senior) een optreden verzorgen. 

Ook de dansgroep ‘Danscompagnie Eemnes’ zal een gastoptreden verzorgen. De dansgroep is in 2016 opgericht door Eemnesser Jamie-Dee van den Oudenrijn en is inmiddels uitgegroeid tot een dansgroep met wel 100 leden. Zij dansen en sporten met passie, plezier en professionaliteit.  

Dit belooft een onvergetelijke avond te worden, dus reserveer snel uw kaartjes en kom genieten van de prachtige stemmen van Dijksound en onze gastoptredens. 

We hopen u allemaal te zien op 10 juni 2023 om 20.15 uur om samen te genieten van een avond vol prachtige muziek en gezelligheid.

Kaarten zijn vanaf heden te bestellen op onze site www.dijksound.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie