Gluren bij de Buren Koetshuis Stoutenburg
Gluren bij de Buren Koetshuis Stoutenburg Organisatie GbdB

Gluren bij de Buren Amersfoort in de filmzaal van Bezoekerscentrum Koetshuis Stoutenburg

28 januari 2023 om 16:46 Lokaal Deel je nieuws

In Bezoekerscentrum Koetshuis Stoutenburg, Stoutenburgerlaan 4 in Stoutenburg  organiseren wij op  zondag 5 februari 2023 het huiskamerfestival van Nederland Gluren bij de Buren. Gluren bij de Buren vindt plaats door alle wijken van Amersfoort en Stoutenburg. Het vloerkleed is het podium; de bank is de tribune. 

De filmzaal van ons bezoekerscentrum wordt omgetoverd  tot een tijdelijk podium.  Het Amersfoorts huiskamerfestival Gluren bij de Buren begint om 13:30, 15:00 en 16:30 uur en iedereen kan genieten van dit unieke optredens op deze bijzondere locatie in Stoutenburg!  Lees hier meer informatie.

Samen muziek maken, iets mooiers is er niet! Dit keer ontvangen wij Huiskamermuziek Amersfoort, bestaande uit vijf ensembles t.w. het blokfluitensemble Houtgreep, de gemengde orkesten Eemgaarde en Neptunus, het dwarsfluitensemble Syrinx en het cello-orkest Spiccato.

Bij Huismuziek Amersfoort spelen ze één keer in de twee weken met veel plezier in kleine ensembles onder leiding van vakkundige dirigenten. Het enthousiasme is groot, de vonken vliegen er vanaf. En die vonken zullen zeker ook overslaan op het publiek. 

Het programma van deze middag is:

13.30-14.00 uur Fluitensemble

15.00-15.30 uur Gemengd ensemble

16.30-17.00 uur Cello ensemble

 Gluren bij de Buren is laagdrempelig, alle optredens zijn gratis te bezoeken! Wel wordt er na elk optreden een vrijwillige bijdrage gevraagd. Met uw bijdrage maakt u een nieuwe editie van het festival mogelijk. Ieder optreden is maximaal een half uur.

Voor meer informatie http://www.glurenbijdeburen-amersfoort.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie