Afbeelding
Archieffoto - ZHZActueel.nl

Vrachtwagen ramt auto op A28 bij Amersfoort

21 juni 2018 om 14:36 lokaal

AMERSFOORT Een vrachtauto ramt op de A28 bij afrit Amersfoort meerdere keren tegen de achterkant van een personenauto. De chauffeur rijdt door en de oorzaak is onbekend. De politie zoekt getuigen.

Een 51-jarige automobilist uit Amersfoort rijdt dinsdag 19 juni in zijn BMW over de A1, komende vanuit de richting van Amsterdam in de richting van Apeldoorn. Rond 07.50 uur pakt hij de afslag A28 richting Utrecht en voegt in tussen een personenauto en een vrachtauto. De vrachtwagen rijdt achter hem en uit het niets ramt hij de auto. De vrachtwagen blijft vervolgens de auto duwen, waarna de motor van de auto afslaat.

De bestuurder van de auto weet uiteindelijk de auto in de richting van afslag Amersfoort te sturen en komt zo los van de vrachtwagen. Op de vluchtstrook ziet de automobilist dat de vrachtwagen doorrijdt. Gelukkig is de bestuurder niet gewond geraakt, maar hij is wel erg geschrokken. De auto heeft verschillende beschadigingen aan de achterzijde.

SIGNALEMENT De vrachtwagen en de aanhanger waren blauwkleurig en had mogelijk een buitenlands kenteken.

GETUIGEN GEZOCHT Het tactisch verkeersteam van de politie is een onderzoek gestart naar deze aanrijding en zoekt getuigen. Mensen die rond 7.50 uur het incicent hebben gezien op de A28 of andere informatie hebben, worden verzocht om contact op te nemen met het Tactisch Verkeersteam Midden-Nederland via 0900-8844.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie