Afbeelding
Cees de Vries

Studio Eclipse schittert bij Amersfoorts Theater Terras

28 juli 2019 om 14:23 lokaal

AMERSFOORT Hypnotiserend en fascinerend, vond de een. Poëzie in beeld en geluid, volgens de ander. Duidelijk is dat de bezoekers onder de indruk waren van 'Veni Vidi Venus' van het Belgische gezelschap Studio Eclipse.

Zo'n 300 mensen genoten in het openluchttheater van deze door Amersfoorts Theater Terras georganiseerde voorstelling die draait om de zussen Satya en Ananta. Met muziek en dans maakten zij een ontdekkingsreis door ruimte en tijd, over sterren en planeten, over ritme in het heelal. Het was een ode aan de melodie van het leven. Muisstil keek en luisterde het publiek hoe dit verhaal zich ontvouwde. Met een daverend slotapplaus als climax.

Velen genoten na afloop van deze kunstzinnige productie nog na bij de bar waar de singer-songwriter Arno Mijnten onder de bomen fijne Americana speelde.

Amersfoorts Theater Terras programmeert elke zomer vier bijzondere voorstellingen op verrassende locatie. Op zaterdag 10 augustus is de laatste van dit seizoen. Dan speelt het Nederlands-Oostenrijkse gezelschap Bollwerk 'downhill downriver downtown'. De dansers nemen je mee door veldjes, langs het water, over bruggen. Ze garanderen een nieuw perspectief: bekijk je omgeving met andere ogen. Deze voorstelling begint om 20.00 uur en is te zien aan de Sijsjespeergaarde in Nieuwland.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie