Afbeelding
P.Tulp

CJVV start jaar met winterbosloop

28 december 2018 om 06:18 lokaal

AMERSFOORT De eerste dagen van het nieuwe jaar staan bij CJVV traditioneel in het teken van de Nieuwjaarsreceptie en de 37e Winterbosloop. De club die in 2020 haar honderdjarig jubileum viert, start 2019 op dinsdag 1 januari met een ontmoeting voor de clubleden in het Jan Hietkamp paviljoen. Naast de nieuwjaarstoespraak van voorzitter Peter Coenen zal ook een aantal jubilarissen gehuldigd worden.

Op zaterdag 5 januari wordt er gelopen. Want de eerste zaterdag in januari is altijd een feest bij CJVV. Het is een lange traditie dat het nieuwe sportjaar bij CJVV wordt geopend met de Winterbosloop. Al 37 jaar trekken op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar veel lopers van de vereniging en daarbuiten naar Sportpark Vermeerkwartier om gezellig samen met gezin of als prestatieloper mee te doen. Vele sporters zullen willen aantonen dat de feestdagen geen invloed op hun conditie hebben gehad. Het parcours gaat vanaf het Sportpark aan de Rubensstraat naar het Park Randenbroek. De CJVV Winterbosloop staat open voor leden en niet leden. Dus buurtgenoten, ouders, vrienden, zijn welkom bij deze sportieve opening van het jaar. Maar ook supporters zijn van harte welkom om de dappere lopers aan te moedigen.

Speciaal voor hen staat assistent verslaggever Martijn van Holland in het bos om live verslag te doen van het verloop. Op het veld staat zoals gebruikelijk Gert van Assen met de microfoon om op zijn bekende, met humor doorspekte wijze verslag te doen. Om 10.30 uur begint de inschrijving. Er kan gekozen worden uit drie afstanden, om 12.00 uur de 2 kilometer run voor de jeugd, om 13.00 uur de 4 kilometer run voor dames en heren en tenslotte om 14.00 uur de 6 kilometer wedstrijdloop.

Na de finish ontvangen de deelnemers een vaantje, een consumptiebon voor een drankje en een bon voor een heerlijke kop erwtensoep. Daarna is er tijd voor de traditionele après-run gezelligheid in het Jan Hietkamp paviljoen van CJVV.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie