Uitreiking van de cheque aan Stichting het Burgerweeshuis
Uitreiking van de cheque aan Stichting het Burgerweeshuis ROC Midden Nederland

Studenten ROC halen geld op voor Stichting het Burgerweeshuis

24 december 2018 om 10:36 lokaal

AMERSFOORT Studenten van ROC Midden Nederland hebben meer dan 6.500 euro opgehaald voor Stichting het Burgerweeshuis in Amersfoort. Op vrijdag werden de leden van de stichting verrast door studenten van het Gezondheidszorg College en afdelingsmanager Bram Smit. 

Studenten, docenten en medewerkers van de zeven colleges en de opleiding Servicemedewerker hadden zich sinds 19 november ingezet voor het goede doel. 

ACTIES Er werden verschillende acties bedacht en uitgevoerd door de school. Zo werden er pannenkoeken gebakken, konden mensen op de foto met prinses Elsa en werden er professionele portretfoto's gemaakt.

LESMARATHON De actie die het meeste geld opleverde, was de lesmarathon die 24 uur duurde. Studenten van het Gezondheidszorg College kregen tijdens de actie les van verschillende gastdocenten. De studenten en docenten werden hiervoor gesponsord. Zo haalden zij voor deze actie bijna 2.500 euro op.

GELEERD De actie leefde volgens het ROC erg op de campus. Ook hebben de studenten geleerd van de acties en over het onderwerp armoede in Nederland.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie