De brief voor de Koning
De brief voor de Koning Luuk Poorthuis

Voorstelling ‘De brief voor de Koning’ tijdens de kerstvakantie in Flint

lokaal Deel je nieuws

De musical ‘De brief voor de Koning’ is een ode aan een van de allerbeste Nederlandse kinderboeken. Tijdens de kerstvakantie, op vrijdag 4 januari is deze familiemusical te zien in Flint.

Het bekende boek ‘De brief voor de Koning’ is in 2004 geschreven door schrijver Tonke Dragt. Het spannende en tijdloze boek wordt nog steeds gelezen. Het is inmiddels verfilmd, vertaald en wordt nu als musical op de planken gebracht.

Als Youri het boek ‘De brief voor de Koning’ opent, springen er plotseling vanaf de bladzijden ridders, jonkvrouwen, gemene spionnen en raadselachtige kluizenaars tevoorschijn. Zo beleeft hij het verhaal van de jonge Tiuri, die van een vreemdeling een geheimzinnige opdracht krijgt. Hij moet een brief aan de koning bezorgen, een gevaarlijke opdracht waar de wereldvrede van afhangt.

Kaarten
Kaarten voor ‘De brief voor de Koning’ zijn 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4 229 229.

advertentie
advertentie