Afbeelding
Politie

Politie zoekt getuigen van beroving maaltijdbezorger

1 oktober 2018 om 14:08 lokaal

AMERSFOORT Een maaltijdbezorger is zondagavond overvallen door twee mannen op de Lage Boog in Amersfoort. Het 16-jarige slachtoffer raakte niet gewond, wel werd geld buit gemaakt. De politie is op zoek naar getuigen van deze brutale overval.

Op zondagavond 30 september rond 20.00 uur werd een 16-jarige maaltijdbezorger aangesproken door twee mannen. Vervolgens werd hij onder bedreiging van een wapen beroofd van zijn avondopbrengst. Toen de daders de buit op zak hadden, vluchtten zij weg op een scooter. De politie zoekt twee lichtgetinte mannen. Beiden waren gekleed in een zwarte jas en een zwarte broek. De mannen zijn tussen de 1,80 en 1,90 meter lang. Eén van hen heeft een mager uiterlijk. De verdachten vluchtten weg op een opgevoerde scooter of motor.

De recherche is op zoek naar getuigen van deze overval; mensen die een scooter hard zagen wegrijden, buurtbewoners die wellicht camerabeelden hebben of mensen ie mogelijk een foto of video gemaakt hebben van de overvallers , alles zou kunnen helpen, meldt de politie. Contact opnemen kan via tel. 0900-8844 of via het digitale tipformulier. Melden kan ook anoniem via tel. 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie