Afbeelding
PR

'Dorpsfeest Hoogland ongekend gezellig'

17 september 2018 om 06:45 lokaal

AMERSFOORT Afgelopen weekend konden bewoners uit de regio Hoogland volop sfeer proeven tijdens de 26ste editie van Dorpsfeest Hoogland. Het weer leende zich meer dan goed voor een gezellige dag uit. Dit zorgde voor een grote toeloop op beide dagen met een piek op de zondagmiddag. ,,Een evenement dat zijn gelijke niet kent in deze omgeving", kijkt de organisatie terug. ,,Met een keur aan artiesten, waaronder Anita Meyer, Kraantje Pappie en K3 stond Hoogland weer even volop op de kaart. Ook de surprise-act met Jody Bernal was een schot in de roos voor de vele jongeren."

Bezoekers genoten ook van diverse muzikale en dance-acts op het podium in de open lucht van het dorpsplein. Een keur aan sport en spel activiteiten, straattheater, diverse paardenshows, een creatieve straat en een kunstlab waar kinderen lekker konden knutselen. Een graffiti workshop stond op zaterdagmiddag in de feesttent. Uiteraard waren de fameuze onderdelen zoals Sterrenslag en Beachvolleybal ook geprogrammeerd.

Spektakel waar de bezoekers nog lang over na zullen praten was waarschijnlijk de motorshow Globe of Death. Drie Fransmannen op motoren crossten in een grote globe, waar zelfs nog een dame van paardensport in ging staan, zodat de motoren letterlijk om haar oren vlogen. De beelden zijn te vinden op de Facebookpagina van Dorpsfeest Hoogland. Altis organiseerde de allerlaatste Halve van Hoogland. Dorpsfeest Hoogland bedankte Altis voor hun enorme inzet en ook mede door de Halve is Dorpsfeest Hoogland tot een uniek evenement in zijn soort voor de regio uitgegroeid.

De volgende editie is van 19 tot en met 22 september 2019. De derde zaterdag in september valt dan weer iets later dan nu.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie