Beyond Benson
Beyond Benson Observant

Beyond Benson bij Observant

1 maart 2024 om 10:05 Lokaal Deel je nieuws

Woensdag 13 maart staat bij Observant in het teken van de legendarische gitarist George Benson. Beyond Benson besteedt samen met enkele gastartiesten aandacht aan zijn repertoire. Tijdens deze avond wordt de beste muziek gespeeld van deze muzikant. Er zijn arrangementen en nieuwe composities in de stijl van Benson. Beyond Benson bestaat uit Rolf Delfos, Lou Guldemond, Robin Koerts, Karel Boehlee en Sven Rozier.

Over George Benson

De Amerikaanse jazzgitarist die het klappen van de zweep in de jaren ’60 leert bij – onder andere – jazz-icoon Miles Davis, wanneer hij te horen is op diens album Miles In The Sky. Vanaf het midden van de jaren ’70 begint hij ook met zingen en boort pardoes een miljoenenpubliek aan middels pop/soul hits als ‘Give Me The Night’ en ‘This Masquerade’. Benson wordt algemeen beschouwd als één van de beste jazzgitaristen allertijden.

De aanvang van dit optreden is 20.30 uur. Kaarten á € 7,00 (aan de deur € 8,50) zijn verkrijgbaar via www.observant.nl. Dit optreden wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.

Stadspodium de Observant

Stadhuisplein 7

3811 LM Amersfoort

www.observant.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie