Afbeelding
La'Loupe Design, Sander Borghuis

Laatste theaterconcert van Zangstudio Annemiek Maissan

29 februari 2024 om 12:55 Lokaal Deel je nieuws

Zaterdag 13 april 2024 presenteert Zangstudio Annemiek Maissan voor het laatst een spetterend concert in het Icoontheater, Leeghwater 1-3 in Amersfoort.

Om 19.00 u. starten ca. 40 leerlingen en oud-leerlingen een avondvullende show met de beste nummers die in voorgaande concerten werden uitgevoerd. De ZAM huisband voor deze gelegenheid uitgebreid tot een 9-koppig ensemble zal weer voor een puike begeleiding van de zangers zorgdragen.

In de loop der jaren werden vele tophits ten gehore gebracht tijdens de Theater- Tuin- Herfst- Lente- en Inham concerten van de Zangstudio. Daardoor konden de zangers die meedoen nu putten uit een repertoire lijst van de meer dan 1000 liedjes.

Er is een geweldig concert voorbereid met de beste nummers, niet alleen gezongen door alle zangers samen, maar ook door groepen van 8, 6, 4 en 3 zangers. Daarnaast kan men luisteren naar solo’s en duetten al of niet met backing zangers.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door een projectsubsidie van de Gemeente Amersfoort en een bijdrage uit het Sociaal Cultureel Fonds van de Amersfoortse. Zonder deze bijdragen zou dit concert niet mogelijk zijn geweest.

Het wordt een klinkend afscheid van Annemiek Maissan met een concert om nooit te vergeten! Voor deze gelegenheid wordt een glossy A4 herdenkings-/ programmaboek uitgegeven, met vele foto’s van alle concerten en gebeurtenissen door de jaren heen.

Publiek dat dit concert wil bijwonen moet snel zijn! De tickets zijn, zolang de voorraad strekt, te bestellen via www.annemiekmaissan.nl  

Kosten: € 19,00 per ticket inclusief een pauzedrankje en één gratis programma- / herdenkingsboek per huishouden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie