Videocampagne Citymarketing voor Amersfoortse musea

15 oktober 2021 om 09:13 Kunst

AMERSFOORT ,,Een dagje musea zal niet altijd als eerste opkomen in het hoofd van de jongvolwassen toerist of bewoner”, denkt Citymarketing Amersfoort en hoopt daarom dat ‘een klein zetje in de rug kan hierbij helpen’. Een ‘dynamische videocampagne’ moet soelaas bieden.

Voor het maken van de museum video zijn beelden geschoten bij Museum Flehite, het Mondriaanhuis, Kunsthal KAdE, Musiom en Kamp Amersfoort. 

Citymarketing Amersfoort heeft ervoor gezorgd dat de video ook het winkelende publiek van zowel Amersfoort als Utrecht bereikt. De museum video is te zien in de mini bioscoop van UITalage Utrecht. Dit is een culturele pop-up winkel waar bezoekers op een laagdrempelige manier kunnen kennismaken met kunst en cultuur uit de regio. Ook is de video te zien in onze eigen culturele etalage in het voormalige Zizzi-pand in de Langestraat.

Promotie via social media kon niet ontbreken. Voor de verspreiding op social media zijn meerdere versies van de video gecreëerd, variërend in vorm en lengte. Deze zijn gepromoot via het YouTube, Instagram, Facebook en TikTok kanaal van Citymarketing Amersfoort. Daarnaast is de video tussen 30 september en 15 november te zien als STER-reclame.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie