Naast Javier Guzman - op de foto - zijn ook conferences van Dolf Jansen, Sjaak Bral en Jan Beuving met Patrick Nederkoorn te zien.
Naast Javier Guzman - op de foto - zijn ook conferences van Dolf Jansen, Sjaak Bral en Jan Beuving met Patrick Nederkoorn te zien. Anke van der Meer

Alternatieve, intieme programmering Flint voor de maand december

Kunst

AMERSFOORT Door de aangescherpte coronamaatregelen konden alle reguliere theatervoorstellingen in Flint de afgelopen weken geen doorgang vinden en werden zoveel mogelijk voorstellingen verplaatst naar een later moment. Flint biedt nu een alternatieve theaterprogrammering aan voor de maand december dat voor een publiek van maximaal dertig personen gespeeld kan worden. De voorstellingen zullen door het beperkte aantal bezoekers een intiem karakter hebben.

Maar liefst vier oudejaarsconferences staan op het programma in Flint. Zo zijn Dolf Jansen, Javier Guzman, Sjaak Bral en Jan Beuving met Patrick Nederkoorn te zien met elk hun eigen conference. Aanvankelijk zou Javier Guzman geen oudejaarsconference maken, ,,Maar dit jaar verloopt dusdanig exceptioneel dat ik geen andere keuze heb”, aldus de cabaretier.

Naast deze conferences zijn er nog veel andere voorstellingen te zien. Zo is er muziek van Tim Knol, Marlijn Weerdenburg en Alex Roeka, kunnen (groot)ouders met kinderen naar de voorstellingen van Het Muizenhuis (3-plus), Theater Gnaffel (4-plus) en Waarom is het stil in de stad (8-plus). Ook is er een toneelvoorstelling van Theatergroep Suburbia te zien. In de Sint Aegtenkapel zijn klassieke concerten bij te wonen met maximaal 30 bezoekers.

De complete decemberprogrammering staat op de website van Flint. Kaarten voor deze voorstellingen zijn vanaf nu 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau (werkdagen 10.00 tot 16.00 uur): tel. 033-4229229.

advertentie
advertentie