Afbeelding
Dorpsfeest Hoogland
In beeld

Organisatie: ‘Het Dorpsfeest Hoogland-gevoel is er nog steeds’

19 september 2022 om 07:55 Evenementen

AMERSFOORT Na twee jaar afgelastingen, werd van donderdag 15 tot en met zondag 18 september eindelijk weer het Dorpsfeest Hoogland gehouden. Ondanks het oer-Hollandse weer met flinke buien en wind, stond de 28ste editie bol van vertier en plezier. Blije gezichten en samen schuilen voor de buien en de laatste zonnestralen pakken, waren kenmerkend voor dit weekend.

JOHO! Beach had de eer het Dorpsfeest op donderdag sportief te openen met het volleybaltoernooi. ,,Het Zomercarnaval, het feest voor mensen met een verstandelijke beperking, bruisde weer zoals vanouds.” Vrijdagochtend konden de senioren uit hun dak tijdens het Dreesfeest met onder andere Dennie Christian. Zaterdag stond uiteraard in het teken van Paardensportdag en zondag was traditiegetrouw dé gezinsdag met activiteiten voor jong en oud.

UITVERKOCHTE AVONDEN ,,Ondanks dat de weergoden ons dit jaar zeker op zondag niet zo gezind waren, kwamen bezoekers in grote getallen richting het stadspark.” Zowel op zaterdag als op zondag werden zij getrakteerd op spectaculaire motorstuntshows, paardenshows, diverse muziek en theater optredens en vele sport en spelactiviteiten voor jong en oud. ,,Ook de feestavonden waren zeer geslaagd.” De organisatie kijkt met veel plezier terug naar de drie volledig uitverkochte avonden met geweldige optredens van onder anderen Ruth Jacott, Xander de Buisonjé, Jan Smit, Jeroen van der Boom, Mart Hoogkamer en Flemming.

Stichting Dorpsfeest Hoogland organiseerde voor de 28ste keer een feest voor de lokale bewoners. Dit was mogelijk dankzij de steun en inzet van ruim 950 vrijwilligers en heel veel trouwe sponsors. Het evenement werd gehouden in het Stadspark Schothorst. De 29ste editie staat ook al weer op de kalender: van 14 september tot en met 17 september 2023.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie