Aantrekkelijk pinksterprogramma bij Nationaal Militair Museum

26 mei, 07:58 Evenementen
Eempers
Afbeelding

REGIO De pinksterdagen staan bij het Nationaal Militair Museum in Soesterberg het teken van tracks, stof, motorolie, rook en actie. Voor wie een bezoek meer te doen is om de rust, zijn er wandelroutes naar het munitiepark op de voormalige vliegbasis of naar het landgoed De Paltz met het Herman van Veen Art Centre.

Het feest begint op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei. Tot en met zondag 29 mei kunnen de bezoekers meerijden in een militair voertuig, zoals een mini-tank of ander rupsvoertuig, of in een mini-jeep. Op zondag 5 en maandag 6 juni rijden van 13.00 tot 15.00 uur tanks en voertuigen in de Arena, waarbij ook uitleg wordt gegeven. Bezoekers kunnen een ritje in de Arena een ritje meemaken in een pantservoertuig M-113 of in ..

Mis niks, lees alles van Amersfoort


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Amersfoort en omliggende plaatsen met De Stad Amersfoort. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Stad Amersfoort lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Amersfoort.