Afbeelding
Laurens Morel

Watersportevenement Optimist on Tour komt naar Amersfoort

15 april 2021 om 09:58 Evenementen

AMERSFOORT Optimist on Tour, een rondreizend watersportevenement voor kinderen, meert van 28 tot en met 30 april aan in Amersfoort. Het evenement zal plaatsvinden op het terrein van Kanovereniging Keistad.

Tijdens deze drie dagen kunnen kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar, met minimaal zwemdiploma A, gratis kanoën, suppen of zeilen. Daarnaast kunnen ze proefjes doen in het Optimist on Tour Waterlaboratorium. 

LOKALE SAMENWERKING Het evenement is een initiatief van Buurtsportcoach Amersfoort en het Watersportverbond. Instructeurs van de kanovereniging en Watersportvereniging Spakenburg zullen de kinderen voorzien van hun eerste watersportles. 

SPREEKBEURT Voorafgaand aan Optimist on Tour krijgen kinderen van groep 7 en 8 een online spreekbeurt in de klas. Hierin leren zij alvast het een en ander over de beginselen van watersport. Daarnaast worden ze onder andere bewust gemaakt van het effect van plastic in het water en leren zij over werken in een team.

INSCHRIJVEN Van 15.00 uur tot 18.00 uur kunnen kinderen zich kosteloos inschrijven voor Optimist on Tour. Dit kan via de website van de organisatie, maar ook op locatie. 

Meer informatie over het evenement is te vinden op www.optimistontour.nl.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie