Afbeelding
Ewerdt Heideman

Organisatie Dorpsfeest Hoogland mikt op een groot feest: ‘We geloven dat er in september weer meer kan’

11 april 2021 om 14:00 Evenementen

AMERSFOORT Er is bij de organisatie van het Dorpsfeest Hoogland goede hoop dat de editie van 2021 door kan gaan. Het feest staat gepland van 16 tot en met 19 september. ,,De ruim 900 vrijwilligers en het bestuur zetten alles op alles om een editie 2021 te organiseren, als de mogelijkheden dat tegen die tijd toelaten.”

door Jeroen van der Veer

,,Er gloort licht aan het einde van de tunnel”, is de organisatie optimistisch. ,,We werken nu vol goede moed aan een aantrekkelijk programma met muziek, sport en gezelligheid. Want we geloven echt dat er in september weer meer kan.”

Vorig jaar zette het coronavirus en de maatregelen een streep door het Dorpsfeest en ook dit kalenderjaar is het nog onzeker of en in welke vorm het feest door kan gaan. Mede door het vaccin verwacht de organisatie dat het aantal besmettingen flink gaat dalen en dat er meer mogelijk is. ,,Genoeg perspectief om met de organisatie te starten. De inzet is om het Dorpsfeest Hoogland in de gebruikelijke vorm te organiseren. Het definitieve programma wordt in elk geval zo dicht mogelijk tegen de datum van het evenement bekend gemaakt.”

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie