Afbeelding
Pixabay

Ook dit jaar weer Holland Extreme Triatlon in Amersfoort

18 januari 2021 om 20:00 Evenementen

AMERSFOORT De derde editie van de Holland Extreme Triatlon staat gepland voor zaterdag 29 mei. Ook dit jaar is deelname aan het evenement gratis. De organisatie belooft daarnaast een ,,nog uitdagender mountainbikeparcours”.

De sportieve uitdaging begint om 6.00 uur met 3,8 km zwemmen in Vathorst. Daarna kunnen deelnemers kiezen om het fietsparcours op de mountainbike of op de racefiets af te leggen. Er zullen hiervoor twee verschillende klassementen zijn.

Nieuw deze editie zijn de nieuwe routes van de Treek. ,,Hier is wel aparte daglicentie voor nodig van 5 euro, naast het vignet van 7.50 euro voor overige Heuvelrug-routes”, aldus de organisatie. De verwachting is dat het fietsparcours negen uur duurt. Daarna wordt er een marathon gelopen om Amersfoort heen.

De finish van de triatlon is bij station Vathorst. Deelnemers moeten bij aankomst een foto maken met de klok van het station op de achtergrond.

Wie deze uitdaging aandurft, kan mailen naar mik@loopnu.nl of bellen naar 06-45454461. Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie