Er komt een nieuw restaurant aan Leeghwater 5 op winkelcentrum Vathorst.
Er komt een nieuw restaurant aan Leeghwater 5 op winkelcentrum Vathorst. Facebook Tjaps

Weer een nieuwe zaak in Vathorst: gloednieuw restaurant in aantocht

29 april 2021 om 19:50 Economie

AMERSFOORT Winkelcentrum Vathorst krijgt niet alleen een Turkse supermarkt, maar ook een heuse pub. Tjapco Epskamp van Hoptimaal opent een horecazaak schuin tegenover zijn bierwinkel.

De eerste artist impressions zijn al gemaakt en het plan staat duidelijk vermeld op de gloednieuwe website: ‘goed eten, geweldig bier en heel veel sport’. Tjapco Epskamp laat via Facebook weten dat de plannen nu serieus worden: ,,Ik heb het er al ruim een jaar over ondertussen, maar het moment is eindelijk daar. We gaan een geweldige horecazaak openen op winkelcentrum Vathorst.” 

Artikel gaat door onder de video

De ondernemer is een crowdfundingsactie gestart om zijn droom aan Leeghwater 5 waar te kunnen maken. ,,Ik heb vanaf het eerste moment geroepen: we doen het goed of we doen het niet. Daar blijf ik bij. Dat betekent wel dat ik € 400.000,- nodig heb om van deze droom een realiteit te maken”, is te lezen op de website. Als alles volgens plan loopt dan kan het publiek deze zomer al aanschuiven. Epskamp schrijft op Facebook: ,,Ik wil uiterlijk 31 mei beginnen met de verbouwing. Na 2 maanden intensief verbouwen verwacht ik begin augustus de deuren te openen.” 

Door Charella Hulsbosch

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie