Joris was een ongelooflijke enthousiast katje en vond het heerlijk om buiten in de tuin te zijn. Zo ook op deze mooie zomerdag. Hij zag een duif op de dakrand zitten en besloot hier iets van te vinden. Druk “kwetterend” liet hij merken het er niet helemaal mee eens te zijn, maar de duif zat “hoog en droog” en liet zich niet van de wijs brengen!
Wat was ik blij dat ik net de camera in de hand had en deze geweldige foto kon maken.  
Niet lang daarna is Joris overleden aan een hartstilstand. Hij mocht slechts twee jaar worden.
Maar de herinnering aan dit geweldige katje blijft!
Joris was een ongelooflijke enthousiast katje en vond het heerlijk om buiten in de tuin te zijn. Zo ook op deze mooie zomerdag. Hij zag een duif op de dakrand zitten en besloot hier iets van te vinden. Druk “kwetterend” liet hij merken het er niet helemaal mee eens te zijn, maar de duif zat “hoog en droog” en liet zich niet van de wijs brengen! Wat was ik blij dat ik net de camera in de hand had en deze geweldige foto kon maken. Niet lang daarna is Joris overleden aan een hartstilstand. Hij mocht slechts twee jaar worden. Maar de herinnering aan dit geweldige katje blijft! Henrita Kosterman
In beeld

Dierendagactie De Stad Amersfoort en DierenPark Amersfoort

29 september 2021 om 12:54 Dieren

AMERSFOORT Om Dierendag dit jaar extra te vieren riep uw redactie van De Stad Amersfoort lezers op om foto’s te delen van hun huisdier. Daar werd flink gehoor aan gegeven en dat maakt ons blij. Uit alle inzendingen zijn een paar winnaars geloot die toegangskaarten ontvingen voor DierenPark Amersfoort. Bekijk hier veel van Amersfoort’s harige vrienden (en een kikker, papegaai en vlinder).

Wij gaan toch wel mee? Ik pak mezelf wel vast in. Er staan al 80 dozen, dus 1 meer of minder maakt niks uit.
Afbeelding
Bij deze een foto van onze Husky, Kyra. Zij zit graag met de rest van de beesten familie, op een mooie plek om buiten alles in de gaten te kunnen houden. StabijX Collie Boefje, poezen Tijger en Grace, vinden het niet meer zo interessant.
Duncan terugvan vacantie
Deze 5 jarige knappe herder dame genaamd
Afbeelding
Een beetje een stekelige patient dit keer maar met goed resultaat weten te helpen. De dieren ambulance heeft hem opgehaald en in bescherming genomen

Dit egeltje liep een aantal dagen rond bij onze tandartsen praktijk. We hebben de periodieke controle uitgevoerd en geconstateerd dat er niets mis was met de mondhygiëne van dit stekelige beestje. Een voorbeeld van goede natuurlijke mond gezondheid. Dat gunnen wij al onze patiënten
Een beetje een stekelige patient dit keer maar met goed resultaat weten te helpen. De dieren ambulance heeft hem opgehaald en in bescherming genomen

Dit egeltje liep een aantal dagen rond bij onze tandartsen praktijk. We hebben de periodieke controle uitgevoerd en geconstateerd dat er niets mis was met de mondhygiëne van dit stekelige beestje. Een voorbeeld van goede natuurlijke mond gezondheid. Dat gunnen wij al onze patiënten
Bijgaand een foto van onze geweldige kat Sjors. Hij vindt het heerlijk om met ons op de bank te chillen met Netflix. Sjors is een Britse korthaar en ruim 4 jaar oud.
Bij thuiskomst,na 1 weekend weg, werd ik met dit
Onze kat Donder (afkorting voor Dondersteen) is een echte jager. Ze komt reglematig met de gekste dieren thuis, zoals zeemeeuwen, eksters en Veleermuizen. Op deze foto was ze gefocust op een spreeuw (die ze uiteindleijk niet gevangen heeft).
Soesje verstopt zich graag in mandjes.
We moeten haar vaak zoeken.
Dit onze acrobaat Jessica en onze Floortje is een beetje een bange poes.
Dit onze acrobaat Jessica en onze Floortje is een beetje een bange poes.
Op de foto de herten Ernie (links, met gewei) en Eva (rechts).

Twee dierenvrienden van Joanna die graag door haar overstelpt worden met aandacht en eten natuurlijk! ;-)
Onze labradoodle “Bo” won dit jaar de Amersfoortse Triathlon.
Bijgaand een foto van ons huisdier. Een kikker in onze kleine vijver op een drijvende steen.
Bij deze onze heerlijke foto samen Hahha
Omdat hij net zo gek is als mij en ik net zo gek als hem uuuhm ik bedoel ik zo gek op hem???? Dit is onze 3 jarige kater Cooper ook wel liefkozend Pikkie genoemd. Hij is lief, hij praat, hij luistert en hij knort. Samen zijn wij 2 handen op 1 buik oftewel Suzan en Freek, Bonnie en Clyde, Beyoncé en Jay Z en ga zo maar verder. Waar de 1 is daar is de ander. Deze vriendelijke mooie rode kater verdiend daarom wel een plekje in de krant!
En ook al haalt hij de krant niet hij blijft mijn toppertje!
Afbeelding
Hierbij een foto van mijn hond Robbie met mijn kleine vriendinnetje Nikki. Robbie is een bang hondje dus dacht Nikki, dan ga ik bij hem onder de bank zitten. Gezellig
Onze lieve mooie Mae! Ondeugend maar zo lief. 
Helaas geen dierendag voor ons omdat ze overleden is. Onder een bus gekomen. Maar we kunnen nagenieten van alle mooie foto’s en filmpjes die we nog hebben.
Met spetters op haar neus is ze nog meer een spetter. En zo lief.
Ze is een frisse stabij.
Onze lieve mooie Mae! Ondeugend maar zo lief. 
Helaas geen dierendag voor ons omdat ze overleden is. Onder een bus gekomen. Maar we kunnen nagenieten van alle mooie foto’s en filmpjes die we nog hebben.
Ik hoop door mijn foto’s van Mickey en Bommel in aanmerking te komen voor de gratis toegangskaarten.
Hierbij de leukste foto van mijn katten. De rode kat is Melo en de cyperse is Dinero. 
Dinero is een schichtige kat, en kwam weinig bij Melo. Dus dit is voor mij echt een prachtige foto.
Hierbij een foto van onze Bommel, nu 6 jaar ik denk op de foto 3 jaar. Deze foto is in onze huiskamer gemaakt door mijn man. Puur toeval toen wij een fotoshoot probeerde te doen.
We zijn hier thuis echte dierenvrienden. Simba is een mops en we hebben ook Arick een kater en Mika de poes.
Dit baloe , 18 jaar oud,
Hij is echt altijd bij ons in de buurt , en blijft zelf liggen tijdens een spelletje , wij gaan maar gewoon door , want baloe blijft hoe dan ook liggen.
--hij is de liefste en een vriend van de buurt.
We hebben Lizzy nu een week, ze is op de foto 8 weken en 2 dagen oud en 486 gram.
We zijn verliefd.
Dit is onze lieve ondeugende kitten Nala.
We hebben haar nu bijna twee weken in huis en we kunnen haar nu al niet meer missen.
Hier ligt ze heerlijk te slapen nadat ze gespeeld heeft.
ik stuur een foto van mijn lieve kat karteltje  geboren in 2018 zit graag op spullen in huis van was rek tot kasten en ook mijn heks op tafeltje  speel ook soms buiten maar niet veel meer   ik stuur een fot mee dat hij op de heks zit
Ik hoop door mijn foto’s van Mickey en Bommel in aanmerking te komen voor de gratis toegangskaarten.
Graag wil ik u voorstellen aan onze Puk. Deze driejarige kortharige lhasa apso is een echte diva! Ze is een hond uit duizenden. Blaft niet, verhaart niet en is ontzettend lief en gemakkelijk in de omgang. Kortom een wereldhond.
Hierbij een foto van onze lieve hond Boef! Misschien ziet u ook gelijk waarom wij hem Boef hebben genoemd!
Dit is mijn konijn Bella.
Afbeelding
Dit ben ik met Luna. Met deze foto wil ik graag een gokje wagen voor de kaarten voor de dierentuin. Leuk om weer een keer met haar naar dierenpark Amersfoort te gaan, het is al weer even geleden.
Hier een leuke foto van onze kat Ties met onze zoon Jens (7 jaar).
Ahh we vinden elkaar heel interessant
Met onze slimme en mooie blindegeleidehond in opleiding op weg naar Texel, zeehonden heeft ze al gezien.
Bruce is mijn is mijn schaduw, waar ik ben is hij ook! Daarnaast is hij o.a. wandelmaatje, mijn luisterend oor en .... ach wat is hij eigenlijk niet?
Al ruim 10 jaar zijn we dikke vrienden!
Wij hebben geen huisdieren, maar wel veel “tuin dieren”. Vogeltjes, hommels, af en toe een pad én van de zomer veel vlinders. Lucy van bijna 2 heeft zich samen met mama verwonderd over de schoonheid van deze dagpauwoog.
Danielle en Dax
Hier een leuke foto van onze kat Ties met Lenn nu 12 weken oud.
Dit is onze Pepper, ons rescuehondje uit Zuid-Italië. Ze arriveerde op 15-10-2020 in Nederland - verwaarloosd en nogal timide en onzeker, maar o zo lief.
Op de foto was ze ongeveer twee maanden bij ons. Ik wilde haar nog niet alleen laten bij de supermarkt en dus zette ik haar op een kleedje in het karretje. Pepper vond het allemaal prima, zolang ze maar bij mij was.
Inmiddels is ze bijna een jaar bij ons. Veel minder onzeker, maar nog altijd even lief!
Deze foto heb ik met de kerst als grap naar mijn dochter gestuurd met de tekst:
Kom je 1e kerstdag bij ons eten…..
Kenzo deelt graag zijn eten met baasje Kai.
Heerlijk samen genieten.
Dit is mijn lieve poes minoes. Ze houdt ervan om in mandjes en dozen te relaxen. Vanuit daar kan ze alles goed in de gaten houden. Ik zou het heel leuk vinden om minoes terug te zien in de krant.
Dit is naast de mooiste ook de liefste foto van mijn heidewachtel pup Joni.
Selfie met mn Binkie neefje.
Een tweede foto (omdat we eigenlijk niet konden kiezen welke in te sturen) van een andere luierpose van Luigi: languit op z’n favoriete kussentje, samen met onze zoon Victor van zes.
Na een boswandeling heerlijk bijkomen op de bank met mijn hond Tim en kleinzoon Tyrell.
Kleine monster
We willen graag onze lieve Fee en haar zusje ‘Zusje’ voorstellen die als volwaardig gezinslid van onschatbare waarde, bron van knuffels, rust en plezier zijn. We houden zoveel van ze dat t bijna zeer doet; we vergeven ze de gegraven kuilen, afgegeven frambozen struiken, vieze windjes en natte poten in de kamer.
Graag dingen we met deze foto mee voor een dagje Dierenpark Amersfoort. Onze kater Luigi houdt van eten, jagen én luieren. Het liefst luiert hij in de meest gekke poses, zoals op deze foto: volledig in dromenland.
Via deze weg een foto van mijn huisdier, Elmo.
Een Nieuw Genuaanse Edelpapegaai, van 9 jaar.
Jams,onze beschermer, in gezelschap
5 km hardlopen is een stuk gezelliger als je het met z'n tweetjes doet!
Tijdens een heerlijke avondwandeling was het onderweg knuffeltijd op de trampoline. Onze grote reuzin uit Roemenië, Lina (1 jaar), is Quinn (10 jaar) zijn beste vriend(in)
Zeg... heb jij je tanden wel gepoetst vandaag?
Lina bekijkt even de tanden van Toby, onze 2 Roemeense straathondjes die helemaal verliefd zijn op elkaar!
Roos, de hond van mijn vriendin samen met de Hamsters van A.H.
een foto van onze konijnen Snufje en Willie Wortel.
We verwennen ze graag bijvoorbeeld met
Dit is nala en Lisanne Bakker
Kijk zo mooi allebei de zelfde kleur ogen
Die is onze Diesel van inmiddels 11,5 jaar oud. Op vakantie speelden wij Yahtzee en dat was voor deze oude man erg vermoeiend zoals je kan zien.
Bo 
Liefste lieverd die er was !
Van mijn dochter was vaak bij oma.
Hierbij onze schattige foto van de eerste echte kennismaking van onze dochter Joli van net 3mnd met onze hond Misty van net 2 jaar!!!
Nu al zo lief samen.
Hoe laat eten wij?
Dit is Snow, ons boefje met een grote B.
Heerlijk ondeugend maar oh zo lief. 
31 oktober wordt ze 2 jaar.
Hoi dit is vito de kat en konijn elif

Elif is erg verliefd op vito maar vito vind elif maar helemaal niks. Daarom vind ik deze foto het leukst omdat je op zijn gezicht zie van help elif is achter me run
Nee, ik lig echt niet stiekem op het aanrecht hoor!
Onze Rambo kan echt niet zonder knuffel.
Dit is mijn kat vlekje en is heel erg speels is nog een jonkie van ongeveer 3 jaar:) is een heel lieve kat .
En mijn lieve kat Pip!
Hierbij mijn lieve kleine kitten Teddy!
Bij ons thuis lijkt t ook een dierentuin met 2 schaapjes, pony, ezel, hond en 2 katten. Op de foto sta ik met Maria op mijn schouder. Toen nog een leplam...nu bijna een half jaar oud dus optillen lukt niet meer.
Dit is onze kitten Leah, zij wordt 3 oktober 1 jaar. Ze ligt graag op de bank op z'n kop te kijken en met ons te dollen en te knuffelen.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie