Sandra van Soest (Links) met directeur Astrid Wassenaar.
Sandra van Soest (Links) met directeur Astrid Wassenaar. Aangeleverd

Sandra van Soest zamelde 13.070 euro in voor Dierenpark

27 mei 2021 om 07:50 Dieren

AMERSFOORT Wat begon als een geintje is uitgelopen tot een doneeractie met grote opbrengst. De Amersfoortse Sandra van Soest zamelde geld in voor Dierenpark Amersfoort: ,,Die diertjes gaan me zo aan het hart.”

,,Als je hoort wat zo’n dierenpark per dag kost besef ik me terdege dat dit een druppel is op de gloeiende plaat. Maar alle beetjes maken toch een mooi bedrag dat we kunnen doneren.”

Ze woont op tien minuten fietsen van Dierenpark Amersfoort, in de Amersfoorte wijk Soesterkwartier. Zij heeft een abonnement op het park om de dieren regelmatig te bezoeken, tot het park door de lockdown ineens niet meer open mag. ,,Ik weet gewoon dat het park daar de dupe van is. Alles daar gaat gewoon door: van verzorging tot het voeren van de dieren. Dat treft mij gewoon.” Via haar zus kent Van Soest Astrid Vis, oud-directeur van Dierenpark Amersfoort. Vis heeft haar verteld dat het onderhouden van het park en de dieren dagelijks 25.000 euro kost. Mede daardoor besluit de Amersfoortse dat er een doneeractie moet komen.

Sandra van Soest (Links) en directeur Astrid Wassenaar
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie