Afbeelding
Dierenambulance Amersfoort

Kat Libby na vijftien jaar alsnog herenigd met baasjes

30 november 2020 om 09:27 Dieren

AMERSFOORT Ruim 120 kilometer was Libby van haar woonplaats verwijderd, maar de poes die in Amersfoort ‘woonde’ is nu weer herenigd met haar eigenaar uit Kreileroord. In het dorpje in Noord-Holland liep Libby weg toen ze één jaar jong was en kwam terecht in Amersfoort. Nu, vijftien jaar later, is de eigenaar toch nog teruggevonden. 

door Jeroen van der Veer

Hoe ze verdween uit Kreileroord is niet bekend, maar de Dierenambulance Amersfoort schrijft op haar Facebook-pagina dat Libby flink wat jaren verbleef bij een bedrijf aan de Spaceshuttle. Doordat medewerkers van de dierenambulance afgelopen week de chip uitlazen, werd duidelijk dat de eigenaren van het diertje haar al vijftien jaar moesten missen. 

,,De rechtmatige eigenaren van Libby hebben vorige week afscheid moeten nemen van haar maatje en hier hebben ze veel verdriet van. Maar dat Libby naar huis komt na al die jaren vinden ze geweldig. Dus Libby, fijne reis naar huis en geniet van je oude dag meisje. Conclusie: Chippen die poezels”, sluit Dierenambulance Amersfoort het opmerkelijke bericht af.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie