Afspraak voor boosterprik: denk aan digitale hulp en vervoer

28 dec, 22:09 Corona
BDU
Afbeelding

AMERSFOORT Wie toe is aan een boosterprik, wordt geacht online een afspraak te maken. Telefonisch kan desnoods ook, maar dan moet u wel een uitnodigingsbrief bij de hand hebben. Wat betekent dat u die brief moet hebben ontvangen, iets wat wel even kan duren.

Jeroen de Valk

Alleen mensen van zestig jaar en ouder kunnen telefonisch een afspraak maken zónder brief. Op deze manier wil de GGD de telefoondiensten niet nóg verder belasten. Dit schreef de GHOR (Geneeskundige Hulpverleners Organisatie in de Regio) op dinsdag 28 december.

Maar het kan vast geen kwaad als ook 60-plussers online afspreken. Wie daar moeite mee heeft, kan zien een handige buurman of familielid in te schakelen. Ook de bibliotheken willen wel helpen, zo is inmiddels duid..

Mis niks, lees alles van Amersfoort


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Amersfoort en omliggende plaatsen met De Stad Amersfoort. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Stad Amersfoort lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Amersfoort.