Into the Woods in 2019
Into the Woods in 2019 Ruben May

Streep door Into the Woods 2021 in Amersfoort

1 september 2021 om 18:50 Corona

AMERSFOORT Into the Woods 2021 in Amersfoort is definitief aan de wilgen gehangen. ,,Ondanks de protestmars blijft een fatsoenlijk antwoord van Mark en Hugo uit. Daarmee gaat er dikke een streep door ons zo begeerde weerzien in het bos en daar zijn we kapot van,’’ laat de organisatie weten.

,,We blijven echter strijdlustig en gaan zaterdag 11 september weer de straat op met soundsystems om van ons te laten horen. Deze keer nog groter en harder, dus dus trommel al je vrienden op voor de protestmars Unmute Us.’’ De protestmars vond voor het eerst op 21 augustus plaats. Toen gingen ruim zeventigduizend demonstranten de straat op in onder andere in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, voor de evenementenbranche. 

Alle ticketkopers van Into the Woods Amersfoort krijgen deze maand automatisch hun geld en servicekosten teruggestort. Zij krijgen voorrang op de verkoop van Into the Woods Amersfoort 2022. In het nieuwe jaar volgt informatie hoe dit te verzilveren is. ,,Into the Woods ADE Festival staat nog altijd op de radar. We hopen eind september hier meer nieuws over te hebben en over de ticketverkoop.’’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie