Afbeelding
Pixabay

Gratis gezichtsbehandeling en knipbeurt voor de Amersfoortse horeca

15 april 2021 om 14:50 Corona

AMERSFOORT De horeca-ondernemers hebben het zwaar in de coronacrisis en daarom heeft Salon de Nieuwe Stad in combinatie met MBO Amersfoort een actie bedacht. Elke horeca-ondernemer krijgt een gratis gezichtsbehandeling en knipbeurt. ,,Wij kunnen net als jou niet wachten om je weer aan het werk te zien...En tot die tijd rennen wij graag een stapje harder voor jou”, schrijft de salon op Facebook.

door Jeroen van der Veer

Ze horen nu over de terrassen te vliegen, een top omzet te draaien en de meest heerlijke gerechten voor te bereiden. Maar helaas; de corona-crisis gooit opnieuw roet in het eten. De maatregelen laten het niet toe om de horeca-zaken te openen en daarom bedacht de Salon in samenwerking met MBO Amersfoort een ludieke actie. ,,Omdat wij jou zien, voelen en graag een steuntje in de rug bieden. Zodat wij zodra het weer kan weer kunnen genieten van een momentje bij jou”, is de boodschap aan de horeca-ondernemers. 

De studenten van MBO Amersfoort staan samen met de vak-professionals van Salon de Nieuwe Stad klaar om de horeca-ondernemers een heerlijke behandeling aan te bieden. Ze hopen hiermee iets terug te doen voor de stad.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door te mailen naar esther@salondenieuwestad.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie