Afbeelding
Instagram Bizzey

Bekende rapper Bizzey tegen het coronabeleid: ‘Samen krijgen wij de overheid onder controle’

21 september 2020 om 22:14 Corona

AMERSFOORT Een grote groep influencers zijn op social-media een actie begonnen tegen het huidige coronabeleid. Een van deze mensen is één van de grootste artiesten van de stad; rapper Bizzey.

door Jeroen van der Veer

In een video op zijn Instragram is te horen dat hij het kabinet onder controle wil krijgen. Daarnaast is er een begeleidende tekst toegevoegd die diverse BN'ers hebben gekopieerd bij hun eigen video. Zo geven de artiesten aan voor een goede volksgezondheid te zijn, maar dat de huidige maatregelen aan alle kanten rammelen. ,,Onze ouderen worden vergeten, onze economie staat op instorten, menselijk gedrag wordt strafbaar gesteld en hoe zit het met de toekomst van mijn en onze kinderen?"

Onder de hashtag #ikdoenietmeermee hebben artiesten als Famke Louise, Frank van Etten, Tim Douwsma, Thomas Berge, Brace, Mental Theo, JeBroer en Gers Pardoel zich inmiddels al laten horen. 

Bizzey, die aan het begin van de coronacris voor zijn bedrijf Bizzey Music minimaal 18.729 ontving van Het Rijk om hem te helpen in deze moeilijke tijd, geeft aan duidelijkheid te willen. ,,Wij zeggen 'NEE' tegen alle maatregelen totdat de overheid het beleid controleerbaar kan rechtvaardigen." 





Dit bericht bekijken op Instagram









WE HOUDEN ONZE ‘BEK’ NIET MEER #IKDOENIETMEERMEE Dit kan niet langer zo. Wij staan voor een goede volksgezondheid, maar de maatregelen rammelen aan alle kanten. Onze ouderen worden vergeten, onze economie staat op instorten, menselijk gedrag wordt strafbaar gesteld en hoe zit het met de toekomst van onze kinderen? Wij willen duidelijkheid. Wij zijn niet gek. Wij hebben het afgelopen half jaar moeten toekijken hoe we steeds verder achteruit gaan. Daarom eisen wij eerlijkheid en transparantie. Wat is het nut van niet-medische mondkapjes en de 1,5 meter? Hoe betrouwbaar is de PCR test en waarom stemt de overheid tegen een onderzoek? Waarom worden kritische artsen de mond gesnoerd? Angst is de grootste onderdrukker van het immuunsysteem. Hoe kun je dan rechtvaardigen dat je mensen massaal bang maakt? Waar is de griep gebleven? Hoe dodelijk is dit virus? Dit is slechts een fractie van onze vragen. De brandbrief die ondertekend is door 2555 zorgprofessionals ligt al in de Tweede Kamer. De petitie tegen de spoedwet is al 350.000 keer ondertekend. Wij zeggen 'NEE' tegen alle maatregelen totdat de overheid het beleid controleerbaar kan rechtvaardigen. Ben je het met ons eens? Deel dit filmpje en maak er één voor je eigen omgeving. Alleen samen krijgen we de overheid onder controle. #IKDOENIETMEERMEE.

Een bericht gedeeld door  Brooks (@bizzey) op

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie