Afbeelding
Bibliotheek Nijkerk

Vier bekende thrillerschrijvers in Nijkerkse bibliotheek

15 september 2023 om 09:44 Activiteiten

NIJKERK Dinsdag 3 oktober belooft een spannende avond te worden. Vier bekende thrillerschrijvers vertellen tijdens de Gouden Strop Thrillertour over hun boek en gaan met elkaar in gesprek over het succes van de Nederlandse thriller. 

In de bibliotheek in Nijkerk kunnen geïnteresseerden kennismaken met John Kuipers (winnaar van de Gouden Strop 2023 voor Musserts Schaduw), Ilse Ruijters (winnaar schaduwprijs 2015 en zilveren vleermuis 2021 voor haar boek: Minnaar), Thijs Voortman (genomineerd voor de Hebban Thrillerprijs van 2023 met zijn boek: Gouden Nevel) en Jeroen Windmeijer (genomineerd voor de Gouden Strop thrillerprijs 2023 voor zijn boek: De Magdalenacodex). Hoe lukt het deze vier schrijvers om de lezer voortdurend in spanning te houden met hun boeken met gevaarlijke en spannende acties? Wat brengt hen als schrijvers ertoe om een thriller te schrijven? Hierover gaat deze avond het gesprek.  

THRILLERTOUR

Dit jaar organiseert de stichting Gouden Strop in samenwerking met NBD Biblion opnieuw de ‘Gouden Strop Thrillertour’. Deze thrillertour bestaat uit meerdere momenten door het hele land waarbij bibliotheken de beste Nederlandse thrillerauteurs aan het publiek voorstellen.

De toegang is gratis, maar wel graag aanmelden via de website www.bibliotheeknijkerk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie