Binnenstad Amersfoort
Binnenstad Amersfoort Peter Siebe

Samen tegen eenzaamheid tijdens Week van de Ontmoeting

23 september 2021 om 10:30 Activiteiten

AMERSFOORT De Week van de Ontmoeting vindt van 30 september t/m 7 oktober 2021 plaats. Een jaarlijks terugkerend evenement dat tijdens de landelijke Week tegen Eenzaamheid wordt georganiseerd door Indebuurt033, in samenwerking met vele organisaties en bewonersinitiatieven.   

Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend erbij te horen, gezien te worden of mensen te ontmoeten. Tijdens corona hebben nog meer mensen eenzaamheid ervaren. De Week van de Ontmoeting heeft als doel om mensen met elkaar te verbinden en eenzaamheid tegen te gaan. Tijdens deze bijzondere week worden in de hele stad, verspreid over de wijken, allerlei ontmoetingsactiviteiten georganiseerd. Op die manier kunnen alle inwoners van Amersfoort op een laagdrempelige manier in contact komen met buren, wijkbewoners en stadsgenoten.  

AANMELDEN ACTIVITEITEN Om ervoor te zorgen dat tijdens de Week van de Ontmoeting Amersfoort bol staat van de activiteiten en nog meer mensen aansluiting vinden bij anderen, roept Indebuurt033 organisaties en bewonersinitiatieven op om hun ontmoetingsactiviteit vast aan te melden op www.samenindebuurt033.nl.Het kan gaan om een bestaande ontmoetingsactiviteit of een extra activiteit, georganiseerd voor de Week van de Ontmoeting. Alle initiatieven zijn welkom.

Neem voor vragen contact op met de buurtnetwerker of maak een afspraak bij één van de Informatiewinkels, bereikbaar via nummer 033 – 204 86 77 of kijk op www.indebuurt033.nl/informatiewinkels.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie