Auteur Ruud van Gessel signeert op zaterdag 18 september tussen 14.00 en 16.00 uur zijn boek De Prosecco Dagboeken bij boekhandel Riemer.
Auteur Ruud van Gessel signeert op zaterdag 18 september tussen 14.00 en 16.00 uur zijn boek De Prosecco Dagboeken bij boekhandel Riemer. Hans Loeve

Signeersessie Ruud van Gessel bij Boekhandel Riemer

15 september 2021 om 15:15 Activiteiten

AMERSFOORT Auteur Ruud van Gessel zal op zaterdag 18 september tussen 14.00 en 16.00 uur  zijn boek De Prosecco Dagboeken signeren in boekhandel Riemer aan de Emiclaerhof 18. Onder het genot van, hoe kan het ook anders, een glaasje prosecco worden zijn boek verkocht en gesigneerd, en  kunnen belangstellenden kennismaken met de auteur.

Van Gessel is een scenarioschrijver en regisseur van diverse televisieprogramma’s. Dit is zijn eerste feelgood roman met in de hoofdrol Helena, een vrouw van in de dertig met een kinderwens. Na het beëindigen van haar relatie is ze afgereisd naar Italië. Als de hippe influencer ‘Wineonheels’ reist ze langs diverse wijnboeren om verslag te doen van de beste prosecco. Haar liefde voor wijn is net zo groot als haar passie voor de mannen die deze wijnen maken. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie