Afbeelding
Pauluz@Concrestate

Circus Snor komt met Kinderkaravaan naar Amersfoort

18 augustus 2021 om 16:48 Activiteiten

AMERSFOORT Deze zomer trekt Circus Snor het hele land door met de Kinderkaravaan. Op zaterdag 21 augustus en zondag 22 augustus stopt de Kinderkaravaan bij Theater De Kamers, Hey! Pannenkoek en Natuurboerderij de Brinkhorst in Amersfoort. Met een actief CIRCUSprogramma kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar leren lopen op een touw, rijden op gekke fietsen, goocheltrucs doen of op de foto gaan als artiest. 

In normale tijden trekt Circus Snor elke zomer eropuit met de circustent en een nieuwe circusshow voor jong en oud. ,,Dit jaar is de nieuwe show Chapeau! nog een jaartje vooruit geschoven, maar stilzitten kan natuurlijk niet. Daarom kun je Circus Snor deze zomer vinden op de tofste plekken met de Kinderkaravaan. Van campings, kindvriendelijke horecazaken tot aan boerderijen’’, meldt de organisatie in een persbericht. 

In twee uur tijd leren kinderen de leukste circustrucs, zoals rijden op een eenwieler, balanceren op een bal of lopen op een touw. Ook kunnen ze nostalgische kermisspelletjes spelen en gaat er een ouderwetse bootjesschommel mee op reis door het land. ,,Het programma vindt buiten plaats en ouders mogen even lekker ergens anders gaan relaxen.’’ 

De activiteit start om 10.00 uur of om 13.00 uur en duurt twee uur. Kaartjes kosten 9,- per kind en er is plek voor 45 kinderen. Kaartjes kunnen gekocht worden via de website.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie