Afbeelding
funkyjungle.nl

Nieuwe binnenspeeltuin Funky Jungle opent de deuren

29 juni 2021 om 12:55 Activiteiten

AMERSFOORT De stad is vanaf volgende maand een nieuwe binnenspeeltuin rijker. Funky Jungle opent dan haar deuren aan de Spaceshuttle 20. Momenteel wordt er nog druk gebouwd aan onder andere de gigantische klim- en klautertoestellen, een trampoline, een race-track, een mini-bioscoop en een voetbalkooi.

Kinderen in de leeftijd van 1 tot en met 12 jaar kunnen zich naar hartenlust uitleven in deze nieuwe speeltuin van Amersfoort. Volgens bedrijfsleider Ed Schenk zal Funky Jungle nét even anders zijn dan de gemiddelde Indoorspeeltuin: ,,Zo hebben wij bijvoorbeeld speciaal voor kinderfeestjes een gethematiseerde schatkamer met special effects. De jarige mag samen met een vriendje of vriendinnetje de schat zoeken in onze schatkamer, wat naast de spannende ervaring een leuk cadeautje voor de jarige oplevert.” 

Voor ouders zijn er gratis wifi, tijdschriften en kranten, comfortabele stoelen en overzichtelijke plaatsen dicht bij de speelzones om de kinderen in de gaten te houden.
,,Amersfoort heeft een groot verzorgingsgebied, dus we zijn blij dat het gelukt is om ons hier te vestigen. We hebben voldoende (gratis) parkeergelegenheden om de speeltuin vol te krijgen.”

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie