Afbeelding
MH Fotografie

Het Nieuwe Stadsterras wil vanaf 1 juli de deuren openen

15 juni 2021 om 17:06 Activiteiten

AMERSFOORT Na het nieuws dat de opening van Het Nieuwe Stadsterras werd uitgesteld, gloort er volgens de organisatoren weer licht aan de horizon. Nu de coronamaatregelen verder versoepeld gaan worden en het maximale aantal bezoekers op buitenterrassen mogelijk geschrapt wordt, betekent dit dat Het Nieuwe Stadsterras op 1 juli haar deuren opent voor het grote publiek. 

,,Door de aangekondigde maatregelen kunnen wij uitgaan van ons best-case-scenario, waarin we zo’n vijfhonderd mensen mogen toelaten op het terras. Dat is ongelofelijk goed nieuws”, aldus de organisatoren Clemens Ritzer, André Malotaux en Camiel de Kruijf. Bezoekers moeten onderling nog wel 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden. 

Waar het terras vorig jaar werd afgebakend door de grenzen van de arena in De Nieuwe Stad, breidt het terrein zich nu verder uit en wordt bijna de gehele Oliemolenhof omgetoverd tot festivalterras. ,,Hierdoor kan de 1,5 meter zonder problemen gehandhaafd worden en kan iedereen op een veilige manier genieten van de feestelijke sferen”, aldus de organisatoren. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie