* Stockfoto
* Stockfoto Afbeelding van Kuumax Padel via Pixabay

Influencer Bas Smit wil padelbaan openen in Amersfoort

11 juni 2021 om 13:09 Activiteiten

AMERSFOORT De komende periode gaat er in Amersfoort een nieuwe padelbaan geopend worden door influencer en tevens ondernemer Bas Smit. Dat laat laatstgenoemde op zijn social-media weten. Onder de naam The Padellers wil hij -samen met enkele anderen- in Nederland diverse banen aanleggen. 

door Jeroen van der Veer

De sport zit in de lift en is door de corona-crisis alleen maar nog populairder geworden. Het is een mix van tennis en squash en wordt met twee of vier spelers gespeeld. Smit doet de investering grotendeels zelf, samen met partnerorganisatie 4PM Sports. 

Dit is een nieuwe tak die gelieerd is aan 4PM Entertainment, die grote evenementen als het Amsterdamse Winterparadijs en de Amsterdamse Zomer in het Olympisch Stadion organiseert.

In Amsterdam is pasgeleden de eerste vestiging van The Padellers geopend. Wanneer de andere vestigingen uit de grond gestampt worden, is nog niet bekend. ,,We openen de komende weken al in 12 nieuwe steden; Eindhoven, Den Bosch, Brenda, Zwolle, Hoorn, Amersfoort etc”, schrijft Smit op social-media. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie