Winnaars maken kans tijdens de vaarten kans op privéoptredens van Ellen ten Damme, Duda Paiva Company, Spinvis, Raaf Hekkema, de Ashton Brothers of Stefano Keizers.
Winnaars maken kans tijdens de vaarten kans op privéoptredens van Ellen ten Damme, Duda Paiva Company, Spinvis, Raaf Hekkema, de Ashton Brothers of Stefano Keizers. Tijd voor Amersfoort

Ballonvaart boven Amersfoort met privé-optreden: cultuur krijgt vleugels

9 juni 2021 om 12:06 Activiteiten

AMERSFOORT Flint, De Lieve Vrouw, Fluor en de Veerensmederij vieren gezamenlijk de heropening van de culturele sector en geven een uniek cadeau weg: privéoptredens van bijzondere artiesten tijdens een ballonvaart boven de regio Amersfoort.

Op vrijdag 18 juni wordt in Nederland met een landelijke campagne gevierd dat de theaters, poppodia en andere culturele instellingen weer open zijn. Op deze dag presenteren Flint, De Lieve Vrouw, en de Veerensmederij online hun programma voor seizoen 2021-2022. Ook Fluor heeft weer een goed gevuld programma klaarstaan voor komend najaar en 2022.

,,Om te vieren dat ook de Amersfoortse podia weer open mogen en cultuur in onze stad en regio weer vleugels krijgt, geven de vier organisaties gezamenlijk een uniek cadeau: drie ballonvaarten voor twee personen (uit hetzelfde huishouden) boven de regio Amersfoort op vrijdagavond 18 juni.” Met tijdens de vaarten privéoptredens van Ellen ten Damme, Duda Paiva Company, Spinvis, Raaf Hekkema, de Ashton Brothers of Stefano Keizers, verzorgd door Wiegers Ballonvaarten.

Meedoen aan deze winactie kan door naar www.tijdvooramersfoort.nl/ballonvaart te gaan. De winnaars worden uiterlijk donderdagmiddag 17 juni telefonisch op de hoogte gebracht.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie