Afbeelding
Ivar van Veen

Diner en serenade voor Amersfoortse koppels op Valentijnsdag

15 februari 2021 om 19:37 Activiteiten

AMERSFOORT Vijf liefdeskoppels werden zondag in eigen huis verrast met een valentijnsdiner en serenade. Het diner werd de winnaars gegund door vrienden of bekenden die via een Facebook-actie Amersfoorters konden opgeven. De actie werd georganiseerd door Arne van Makelaarskantoor Govaert, Wouter van het StadsCafé en zangeres Abke Bruins. De drie gingen op deze koude Valentijnsdag samen de deuren langs om de gelukkigen te verrassen en een warm hart toe te dragen.

,,We hebben vijf Amersfoortse koppels een bijzondere Valentijnsdag bezorgd in hun eigen huis”, zegt Arne Hopstaken. Alle koppels waren van tevoren op de hoogte van de komst van het liefdesdiner met de serenade. ,,Als de bel gaat en er staat opeens een zangeres in de voortuin word je intens blij”, zegt Tamer Hartogs die zelf zijn vriendin op gaf. Zangeres Abke Bruins koos en zong het toepasselijke; Let there be Love van Nat King Cole.

Het drietal bracht het warme valentijnsgeschenk kriskras door Amersfoort. Ze bezorgden ook een warm hart bij Joet Halmos, die door een vriendin was opgegeven. Met als reden dat de corona-crisis haar dwingt een bijzonder plekje aan de Zuidsingel, Boeken Bonen & Blaadjes, te moeten sluiten. ,,Dat soort schrijnende zaken gaat ons allemaal aan het hart”, zegt Wouter, de eigenaar van het Stadscafé. Het drietal koos samen uit de vele aanmeldingen via social media de vijf winnaars.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie