ANWB AutoMaatje nu in heel Amersfoort

14 februari 2021 om 15:25 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

ANWB AutoMaatje is een vervoersdinst voor mensen met een mobiliteitsprobleem. Vrijwilligers vervoeren mensen die dt nodig hebben naar de plaats van hun bestemming. AutoMaatje bestaat al ruim twee jaar in Hoogland, Kattenbroek en Nieuwland. 

Hoe werkt het?

Als u ergens heen moet en u heeft geen vervoer, dan belt u AutoMaatje. Daar noteert men uw vervoersvraag en zoekt een chauffeur die u op het gewenste tijdstip ergens een wilt brengen. Dat kan naar het zieknhuis zijn, of naar de huisarts, fysiotherapeut of gewoon gezellig naar familie of een kennis. De chauffeur rijdt met zijn eigen auto. De kosten zijn voor de deelnemer en bedragen € 0,30 per km. 

Vaccinatie

Als u straks naar een vaccinatielokatie moet en u hebt geen vervoer, dan kunnen de chauffeurs van AutoMaatje u daar heen brengen en weer zorgen dat u thuyis komt. Natuurlijk volgen zij de richtlijnen van de RIVM en wordt de auto netjes na de rit weer schoongemaakt.

ANWB AutoMaatje voor heel Amersfoort.

AutoMaatje wil gaan uitbreiden over heel Amersfoort. Daarvoor zijn naast deelnemers ook chauffeurs nodig, veel chauffeurs. Het liefst matchen we chauffeurs met deelnemers uit hun eigen wijk. Dat houdt de kostenn laag en is wel zo gezellig. Beschikt u over een eigen auto met inzittendeverzekering en wilt u een Maatje zijn voor uw omgeving? Meldt u dan aan via automaatje.amersfoort@gmail.com De coördinator neemt dan contact met u op.

Wilt u gebruik maken van AutoMaatje dan belt u twee dagen van te voren naar:  06 537 007 84

Meer informatie vindt u op https://www.automaatje-amersfoort.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie