spirituele wellness beurs LEUSDEN

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Organisatiebureau P.C.P. bekend van het organiseren van Spirituele Wellness Beurzen organiseert op zondag 30 maart 2014 weer een grote, sfeervolle, informatieve en inspirerende spirituele beurs met alles voor lichaam, geest en ziel in Bowling de Korf, Smidse 1, Leusden

U vindt een gevarieerd aanbod van div. stands met alles voor je algehele welzijn. U kunt een lezing/workshop volgen (gratis) of een kennismakingsconsult nemen bij o.a. een een medium, paragnost, coach, therapeut, handlijnkundige of een kaartlegger met vragen over bijv.: relatie, werk, een overleden persoon, opleiding, financieel, gezondheid of gewoon uit nieuwsgierigheid. Ook is er een aurafotografiestand waar je je aurafoto kunt laten maken waarop te zien is hoe het karakter en je persoonlijkheid is.

Verder zijn er o.a. stands met reiki, voetreflex, automatisch schrift, pendelen, stoelshiatsu, massage, coaching/counseling, voeding en gezondheid, nieuwetijdskinderen. Tevens zijn er op de beurs verkoopstands met new age en esotherische artikelen zoals boedha’s, wierook, spirituele boeken, edelstenen, mineralen en sieraden. En natuurlijk is er veel informatie, kunnen er diverse test gedaan worden, zijn er demonstraties en bieden meerdere standhouders diverse cursussen/workshops aan.

Op onze site www.pcpbeurs.nl vindt u uitgebreide informatie of bel 0527-852247.

De beurs is open van 10.30-17.00 uur. De toegang is € 7.00 en met kortingsbon € 5.50 dit is incl. een goodiebag met magazine, info en een presentje. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis mits onder begeleiding. Onder de bezoekers worden vrijkaarten, gratis consulten en een alternatieve kadobon verloot.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie