De Rietpluim speelt De Rollator Revolutie

11 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 april zet Toneelvereniging De Rietpluim weer een hilarisch stuk op de planken: De Rollator Revolutie. Dit komische blijspel in vier bedrijven is geschreven door Maurits Keyzer en speelt zich af in een bejaardentehuis.

De crisis slaat toe in ouderenland: er moet bezuinigd worden. Bejaardentehuis De Toekomst is dan ook ontstaan uit een fusie tussen twee kleinere tehuizen: het chique rusthuis Edelburcht en het volkse bejaardentehuis De Plets. Deze fusie verloopt niet op rolletjes. De bewoners kunnen elkaar niet luchten of zien en de verschrikkelijke directrice mevrouw Slachter (gespeeld door Madeleine van Leer), zaait angst en terreur. Maar wanneer een mysterieuze bejaarde heer (vertolkt door Henk Hagen) zijn intrek neemt, slaan de bejaarde damesharten flink op hol en is van een rustige oude dag geen sprake meer!

Kaarten (7,50 euro) zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij Ada Egbers, Veenbesstraat 426, Soest (tel. 06 - 54 255 873) en Henk Hagen, Lange Brinkweg 25, Soest (tel. 06 - 34 424 114). Kijk op www.rietpluim.nl voor meer informatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie