8 maart spirituele dag bij Tara Boeddha winkel

6 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Arristara organiseert op zaterdag 8 maart van 10:00 - 16:30 uur een spirituele dag op de 4e vloer bij de Tara - Boeddha winkel in de Krommestraat 16 te Amersfoort.

In het hart van de Amersfoortse binnenstad bevindt zich de specialistische winkel Tara - Boeddha. De sfeervolle, open winkel slaat een brug tussen Oosterse artikelen en de alledaagsheid van het leven in onze cultuur.

John Hagen legt voor u de Tarotkaarten, om u inzicht te geven over bepaalde levenssituaties. U kunt zelf een bijenwaskaart maken of door Eduard de Haan, met daarbij een uitleg over de inhoud van de kaart. Bij Ria Groothuijse kunt u vragen voorleggen over de situatie waarin u nu zit adhv foto’s en voorwerpen. Voor een aura healing kunt u terecht bij Monique van Eijden. Bij een healing wordt je energie weer in orde gebracht.

Wij willen graag als “spiritueel” team bij Tara Boeddha winkel anderen mensen helpen om inzicht te geven in het dagelijkse leven. Maar ook hoe u hier aan vorm kunt geven.

U bent zaterdag 8 maart van 10.00 tot 16.30 uur van harte welkom bij de Tara - Boeddha winkel. Een consult bedraagt € 10,00 per persoon.

Bij Arristara kunt u terecht met vragen over de tarotkaarten en spiritualiteit. John geeft consulten en verzorgd workshops met de Rider Waite en New Vision tarotkaarten.

Kijk voor meer informatie op: www.arristara.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie