Lezing 'EHBO bij de hond'

Activiteiten

Als hondeneigenaar/liefhebber krijgt u misschien wel eens te maken met situaties waarbij u een hond eerste hulp moet verlenen. Natuurlijk hoopt u dat dit nooit gebeurt, maar als het gebeurt is het wel fijn om te weten wat u moet doen. Eerste hulp bieden bij ongevallen is bedoeld om het leven van een hond te redden, zijn lijden te verlichten, de pijn te verzachten en/of te voorkomen dat de verwonding erger wordt. Bovendien moet er gezorgd worden dat het dier zo snel mogelijk en veilig naar een kliniek vervoerd kan worden (indien nodig) zonder dat u uzelf of het dier in gevaar brengt.

Dierenarts Peter de Frankrijker van Beterbeest dierenartsen uit Amersfoort gaat deze lezing over EHBO bij honden houden. Hij zal algemene aanwijzingen geven over wat u kunt u kunt doen om eerste hulp te verlenen aan uw trouwe viervoeter. Voor meer informatie over Beterbeest dierenartsen zie ook http://www.beterbeest.nl.

Deelname kosten zijn € 10,00 euro voor niet-leden, € 7,50 voor leden van KC Zoys (incl. 1 consumptie). Aanmelden per mail via workshop@kczoys.nl. Vermeld a.u.b. namen van de deelnemers en of u lid bent van KC Zoys.

advertentie
advertentie